Sorry, this entry is only available in Dutch, Russian and Italian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Over Lucca en omgeving

Als er een streek is die tot ieders verbeelding spreekt, dan is het wel Toscane……het decor voor een mooi en romantisch verhaal. Toscana is groot en biedt een grote verscheidenheid aan landschappen. Zo ook het gebied rondom de ommuurde historische stad Lucca. De stad met 85.000 inwoners is een van de rijkste steden in Noord-Italië, omsloten door een 4 km lange muur en ligt ca. 25 km ten noordoosten van Pisa en de luchthaven. Maar ook de directe omgeving van Lucca-stad biedt een grote variatie van verschillende landschappen en sferen: de zee met uitgestrekte zandstranden en brede kindvriendelijke boulevards, diverse historische steden en dorpjes, beroemde Thermen in de bergen en zelfs wintersportmogelijkheden in de winter. Kortom een gebied omsloten door zee, bergen, olijfgaarden en vele prachtige historische steden. 

Wij beperken ons met het huizenaanbod voornamelijk tot het gebied gelegen tussen Lucca-stad, Viareggio en Fiorti dei Marmi aan zee en Abetone in de bergen.

Onvoorwaardelijke gastvrijheid, zuiver en biologisch eten uit de eigen streek, heerlijke koffie (1 Euro :-), wintersport op 40 minuten en de zee binnen 30 minuten bereikbaar. Kortom: optimaal genieten in La Bella Italia op nog geen 2 uur vliegen vanuit Nederland.

Voor meer foto’s verwijzen wij u ook graag naar de volgende websites.

Klik op de link om de website te openen.

Lucca foto’s

Bagni di Lucca info

Bagni di Lucca foto’s

Therme Bagni di Lucca

Abetone skigebied

Ons contactgegevens:

Индекс цитирования